Nyheder

Bakken i overbevisende sejr over Stevnsgade

Der var godt humør og god stemning i Nørrebrohallen fredag aften da de forventningsfulde tilskuere ventede på ligaens tophold fra Bakken Bears. De århusianske mestre var lige ved at misse kampstarten pga hovedstadens trafik en sen fredag aften, men heldigvis dukkede de op og efter en kort opvarmning var de klar til dagens udfordring.

Den sene ankomst så ikke ud til at betyde noget for Bakkens spillere. De virkede fokuserede fra start og selvom Stevnsgade matchede deres intensitet og fokus, kom de relativt tidligt komfortabelt foran primært grundet stor træfsikkerhed bag 3-points linjen. Efter 1. periode var Bakken foran 28-12 efter at have ramt syv 3'ere mod kun én for Stevnsgade.

Som så ofte før blev Stevnsgade ikke modløse på trods af at være bagud, og de begyndte tidligt i 2. periode at nærme sig Bakken. Føringen var nede på 8 point inden Bakken forsatte tendensen fra 1. periode og de kunne gå til pausen foran 60-29.

I 2. halvleg var det tydeligt at dette var en kamp mellem et hold i toppen og et hold i bunden. Der var klasseforskel i mange af spillets facetter og udover træfsikkerheden på skud, var Bakkens timing og præcision ved afleveringer meget overbevisende. Stevnsgade var gode til at få spillet sig frem til chancer tæt på kurven, og fik derfor også scoret en fin mængde point i kampen. Alligevel var der langt op til de totale point for Bakken, som bl.a bag 20 af 41 fra 3-pointslinjen, kunne mønstre mere end dobbelt så mange point til et slut resultat på 118-57.

Topscorer fra Stevnsgade var Stefan Jevric med 24 point mens Ryan Martin førte an for Bakken Bears med 23 points.