Nyheder

Bakken Bears vinder over Værløse BBK i underholdende kamp

Der var god energi blandt de ca. 500 fremmødte tilskuere i dagens opgør mellem nyoprykkerne fra Værløse BBK og de forsvarende mestre Bakken Bears.

De unge Værløse-spillere kom uimponeret ind i kampen, og med 7 føringsskift i 1. periode, dannede Søndersøhallen rammen om en tempofyldt og jævnbyrdig kamp.

I 2. periode trækker Bakken langsomt fra, og kan gå til halvlegspausen foran 31-40.

Fra starten af 2. halvleg virker Bakken Bears mere koncentrerede end hjemholdet, men Værløse når at justere ind og kæmper sig hurtigt tilbage i kampen - i en 3. periode der ender med skiftende scoringer og et Bakken hold fortsat i front ved indgangen til 4. periode ved stillingen 63-50.

Halvegs igennem 4. periode kommer Bakken til deres største føring 85-65, men herefter tog fanden ved Værløse som igansætter et 10-0 run og presser Bakken til en time-out med få minutter tilbage af kampen. Værløse kommer det ikke tættere, og kampen slutter 78-90 til gæsterne fra Bakken.

Kampens topscorer blev Richard Granberry fra Værløse, der med 23 point gjorde sit for at holde Værløse inde i kampen. For Bakken Bears var mest scorende spiller Ryan Evans med 17 point.