Nyheder

Bakken Bears vinder 4. semifinale i Randers

Efter endnu en sejr mod Bakken Bears i torsdags, håbede Randers Cimbria på en sejr i 4. semifinalekamp, hvor Randers har mulighed for at udligne til 2-2 og derved tvinge serien ud i en 5. og alt afgørende kamp.

Bakken vinder tipoff, og derfra kæmper begge hold hårdt under kurven, hvilet resultere i en meget rodet start på kampen. Vi skal hele 3 minutter ind i kampen før begge hold finder et fodfæste. Efter 3,5 minut er stillingen 6-8 til Bakken. Efter der er komme lidt fart i begge hold, tager Randers en timeout med 4 minutter igen af 1. periode. Hvorefter tempoet bliver taget ud af kampen. Med 2,5 minut igen er stillingen 18-18.

I den sidste del af 1. periode får Bakken overtaget og perioden slutter 20-25.

2. periode starter lige så rodet som 1., med en del brændte skud og turnoveres fra Randers, som gør at Bakken udbygger der føring til stillingen 26-34 efter 4 minutter.

Begge hold skiftes til at få bolden kurven, men Randers har held med ikke at lade Bakken udbygge deres forspring, med 3 minutter tilbage er stillingen 39-46, til hvor Bakken tager timeout. Efter timeouten skal begge hold igen finde formen og har lidt svært ved at komme op i tempo igen. 2. periode slutter 44-54.

3. periode starter som de to forgårende, at man skal et par minutter ind i perioden før der kommer lidt fart på spillet. Bakken udbygger forspringet en lille smule til stillingen 49-61 efter 4 minutter. Randers kæmper for at mindske det forspring  som Bakken har skabt. Med 4 minutter tilbage af 3. periode tager Randers timeout til stillingen 55-66. Efter timeouten stiger intensiteten en smule og der bliver gået til den under kurven. Med 14 sekunder igen lavere Devon Thomas fra Randers en usportsligfejl, og Bakken udbygger deres føring til stillingen 60-74 efter 3. periode.

Begge hold starter 4. periode i et højt tempo, men der er ikke nogle af dem der formår at få noget optimalt ud af det høje tempo. Efter lige knap 3 minutter laver nummer 10 Ryan Martin fra Bakken, en usportsligfejl, som Randers udnytter til stillingen 69-80 efter 3 minutter. 

Med 4 minutter igen tager Bakken timeout, hvorefter Randers kommer ud som skudt ud af en kanon og mindsket bakkens forspring til stillingen 79-86 med 2,5 minut igen.

Med 1,5 minut tilbage har Randers reduceret til stillinge 81-86, til hvor Bakken tager timeout. Efter timeouten brænder Bakken og Randers kvitterer med en 3-pointscoring i den anden ende. Stillingen er 84-86. Bakken laver et and-one play til stillingen 84-88, hurtigt efter sætter Chris Nielsen endnu en 3-pointscoring til stillingen 87-88. Bakken laver igen et and-one play til stillingen 87-91 med 10 sekunder igen, hvor Randers tager timeout. Efter timeouten brænder Randers en velopsat 3-pointscoring og Bakken vinder kampen 87-92 og er dermed klar til DM-finalerne.

Kampens topscorer for Randers er Charlie Burges med 22 point. Og for Bakken er det Tobin Carberry med 18 point.