Nyheder

Bakken Bears Teddy Bears Toss

Onsdag den 5. december klokken 18:30 afholder Bakken Bears den årligt tilbagevendende begivenhed med bamsekast (Bakken Bears Teddy Bear Toss), som sker i forbindelse med  hjemmekampen i Basketligaen mod Team FOG Næstved.

Begivenheden er til ære for den humanitære organisation Børnenes Kontor, der hjælper børn og enlige forældre, som er økonomisk udfordret.

Alle tilskuere medbringer en bamse, som bliver kastet ind på banen ved Bakken Bears’ første hjemmebanescoring. Kampen bliver efterfølgende afbrudt kortvarigt for at samle bamserne sammen til repræsentanter fra Børnenes Kontor. Bamserne vil blive givet videre til børn og familier til organisationens julehjælpsdag den 21. december.

Børnenes Kontor: ’Hos Børnenes Kontor er vi enormt glade for den støtte, som Bakken Bears har givet os gennem flere år. At koble sport og de gode rollemodeller, som spillerne er, sammen med et humanitært projekt, er rigtig givende. Bamserne fra den årlige begivenhed er en fantastisk hjælp. For nogle mennesker er en bamse måske bare et stykke legetøj, men det har kæmpe stor værdi for familier, der ikke selv har de økonomiske midler til at købe noget til sine børn. Det er en dag, som vi ser enormt meget frem til, og glæden ved at give bamserne videre til vores julehjælpsdag den 21. december er ubeskrivelig stor.’

Bakken Bears håber, at alle har lyst til at deltage og skabe opmærksomhed omkring begivenheden i den gode sags tjeneste.