Nyheder

Bakken Bears tager kamp 1 mod Horsens IC

Horsens IC og Bakken Bears spillede til aften første kamp i årets DM finaler.  Det endte med en sikker sejr til Bakken Bears, hvor der efter en lige start aldrig var spænding om udfaldet.

I starten fulgtes de to hold ad. Kevin Larsen startede forrygende for Horsens både inside og outside. For Bakken dominerede Darko Jukic og Jaye Crockett. Til slut i perioden trækker Bakken fra og fører med 22-17 efter de første ti minutter.

Bakken trykker mere på speederen i anden periode. HIC har svært ved at komme til gode afslutninger, mens Bakken spiller HIC tynde. Lawrence Alexander er bedste mand for HIC i perioden, mens Tony Bishop er dominerende for Bakken.

Oscar Jørgensen rammer en treer i de sidste sekunder og dermed er HIC kun bagud med 9 ved pausen.

I tredje periode har begge hold svært ved at score. Perioden ender 13-13. Alexander scorer 7 point for HIC, og bringer Bakkens forspring ned på 7 point, og hallen begynder at tro på et comeback. Den tro punkterer Bakken hurtigt med 5 hurtige point.

Resten af kampen virker det som om, at HIC ikke tror de kan lave et comeback, og Bakken cruiser den stille og roligt hjem. Bedste mand fra Bakken var Jaye Crockett, mens Lawrence Alexander og Kevin Larsen var bedste for HIC. Oscar Jørgensen kom ind og viste en god figur med masser af vilje.

En vilje alle de gule spillere skal finde frem, hvis de vil gøre sig forhåbning om at vinde næste kamp som finder sted på mandag i Århus.

Bakken Bears vinder en sikker sejr på 57-71 (17-22, 17-21, 13-13, 10-15).

Topscorer for Horsens IC blev Lawrence Alexander med 16 point, for Bakken Bears scorede Jaye Crockett 22 point.