Nyheder

Bakken Bears sejrer stort over Værløse BBK

En uge med intensiv angrebstræning gav bonus for Bakken Bears, der holdet scorede hele 107 point imod et tamt Værløsehold i søndagens ligaopgør i Aarhus. Bears afgjorde kampen i anden periode, som holdet vandt 37-10!

Kampen startede ellers lige og Værløse havde et lille overtag med en 16-13-føring i en første halvleg, hvor Bears spillede med to kæder, der afløste hinanden med fem minutters mellemrum. Fra 13-16 gik Bakkn Bears dog på et 12-0 run med Charlie Parker som den store indpisker. Han scorede otte af sine i alt 18 point i det run.

25-19 stod der på tavlen efter første periode, og så kom "førstekæden" på banen fra anden periodes start. Den kæde kunne muligvis ikke skabe overtag i første periode, men anden gang de var på banen blev kampen afgjort. 41-22 stod der da de forlod banen, uden det dog medførte nedsat hastighed. Hele 62-29 stod der ved pausen.

Tredje og fjerde perioder var blottede for nerve og udeholdet begyndte at ramme deres trepointskud. Både Peter Møller, Axel Karason og Nicolas Christensen ramte treere, men det forhindrede ikke en kæmpestor Bears-sejr på 107-65.

Rasmus Nørgaard var udeholdets bedste spiller med sine 17 point. Næstmest scorende var Axel Karason og Richard Delk med hver 10 point.

For Bakken Bears var Charlie Parker topscorer med 18 point, mens Morten Sahlertz og Chris Christoffersen supplerede med 16 hver.

Bakken Bears spiller næste gang torsdag, hvor holdet har hjemmebane i ugens tv-kamp imod Horsens IC. Værløse møder samme aften Randers Cimbria.