Nyheder

Bakken Bears er for stærke for Stevnsgade SuperMen

Bakken Bears er for stærke for Stevnsgade SuperMen i øjeblikket, til trods for bedre spil hos SuperMen i den sidste halvdel af sæsonen.

Der er forhåbninger i luften, i Nørrebrohallen, denne fredag aften. Det starter dog ikke som de mange fremmødte tilskuere havde håbet. SuperMen bliver sat til dørs af et Bakken hold, som er kommet, til København, for at hente en sejr så deres kvartfinale-serie kan blive så kort som mulig. Bakken bringer sig hurtigt foran og det hjælper ikke at SuperMen ikke kan ramme kurven. 1.quarter ender med en føring på 19 point til Bakken.

2.quarter starter lige så dårligt for SuperMen, som 1. sluttede. Bakken bliver ved med at presse og øge deres forspring, især ligaens nok bedste spiller Devaughn Akoon-Purcel er medvirkende til at SuperMen ikke kan få det til at hænge sammen. SuperMen er dog begyndt at få gang i pointene og laver 19 i perioden. Holdene kan gå til pause med stillingen 32-66.

I 3.quarter skal SuperMen indhent noget af det tabt hvis det ventende nederlag ikke skal bliver af samme størrelse som det de fik i mandag, i Århus. SuperMen får samlet op og strammet til, hvilket også betyder at de vinder perioden med 21-18.

Bakken Bears vælger i 4.quarter, at skrue op for tempoet igen og vise de fremmødte hvem der er det bedste hold denne fredag på Nørrebro. De vinder perioden 19-34 og kan tage fra København velvidende at de slev kan afgøre serien på mandag i Århus.

Kampens stjerne denne aften bliver SuperMens Jesper Sandager med hele 30 point. Bakkens topscorer bliver Kristjan Kitsing med 17 point.

Det ser nu meget svært ud for SuperMen inde det næste og måske sidste opgør, på mandag, mod Bakken Bears i Aarhus.