Nyheder

Årets unge spiller kåret

Umiddelbart inden bolden blev kastet op til DM-Finale 1 mellem Bakken Bears og Horsens IC blev årets unge spiller i Basketligaen 2014/15 kåret.

Det er spillerne selv der har stemt, så der er noget stort at modtage en af de mange kåringer som BL foretager i forbindelse med DM-Finalerne. Årets unge spiller skal have spillet minimum 5 kampe i løbet af sæsonen og skal være 20 år eller yngre.

Årets unge spiller i BL 2014/15 blev Gabriel Iffe Lundberg fra Copenhagen Wolfpack der i sin blot 2. sæson i BL var stærkt medvirkende til at Copenhagen Wolfpack fik en succesfuld sæson, der dog sluttede i kvartfinalerne med Team FOG Næstved.

Iffe har i sæsonen spillet 31 kampe for Wolfpack og snitter blandt andet 17, 7 point, 3,7 rebounds og 2,3 steals pr. kamp.

Du kan se alle stats for hele sæsonen fra Iffe ved at klikke her.

Iffe fik mere end 40% af stemmerne og på de næste pladser kom Daniel Mortensen, Hørsholm 79ers og Sebastian Aaris Petersen, Bakken Bears. I sidste sæson var Iffe tæt på at løbe med titlen, men måtte se Peter Møller fra Værløse BBK snuppe den foran Daniel Mortensen fra Hørsholm 79ers, som altså for 2. sæson i træk næsten kan kaldes den evige to`er.