Nyheder

Årets unge spiller i BL kåret

Spillerne i ligaen har stemt og bestemt, at Sylvester Berg fra Bakken Bears er årets unge spiller i Basketligaen 2018/19.

20-årige Sylvester har haft en fantastisk sæson på Bakken Bears holdet, hvor han i sine 36 kampe heraf 6 kampe for EBAA) har scoret 7,3 point suppleret af 5,6 rebounds og 2,7 assists pr. kamp.

Sylvester har også været en del af det Bakken Bears hold der nåede kvartfinalerne i FIBA Euro-Cup. Her var Sylvester på banen i 11 af holdets 13 kampe.

I sidste sæson blev Sylvester nummer 3 i afstemningen hvor det var Filip Rajovic fra Stevnsgade SuperMen der løb med titlen, men i denne sæson blev det hans tur til at modtage hæderen, der gives til en spiller under 21 år. Titlen blev snuppet med mindst mulig margin til holdkammeraten fra både Bakken Bears og EBBA David Kristensen. Kun 1 stemme skilte de 2 holdkammarater.

Sylvester fik overrakt prisen på hjemmebanen i Vejlby Risskov Idrætscent i forbindelse med 2. DM-Finale mellem Horsens IC og Bakken Bears.

Prisen blev overrakt af Basketligaens forretningsfører, Geof Kotila, og udover æren fulgte også et ur fra Festina.

Årets top 5 stemt ind af kollegaerne i Basketligaen i kategorien “Årets unge spiller” blev:

1. Sylvester Berg, Bakken Bears og EBAA

2. David Kristensen, Bakken Bears og EBAA

3. Oscar Jørgensen, horsens IC

4. Stefan Jevríc, Stevnsgade Copenhagen

5. Igor Bakic, Stevnsgade Copenhagen

Et stort tillykke skal lyde til Sylvester for præstationerne i løbet af sæsonen – samt al muligt held og lykke med at sikre DM-guldet til Bakken Bears.

Du kan se alle tidligere kåringer i Basketligaen her.