Nyheder

ANDREAS JAKOBSEN FORLÆNGER MED BAKKEN BEARS

Syv år, fem danske mesterskaber og fire pokaltitler som en vigtig del af Bakken Bears' forsvarende danske mestre er ikke nok for Andreas Jakobsen. 

Co-anføreren har underskrevet en aftale gældende for den kommende sæson, og bliver igen en vigtig krumtap i kampen om bjørnenes 13. danske mesterskab.

Den 29-årig guard kom til Bakken Bears i 2005 - samtidig med klubbens flytning af hjemmebane til Arena. Nu er Jakobsen med til at tage turen til Vejlby-Risskov Hallen, hvor Bakken Bears får hjemmebane i den kommende sæson.

Andreas Jakobsen glæder sig til den nye hjemmebane: "Efter adskillige fremragende sæsoner i Arena, så har vi fået muligheden for at komme hjem til der, hvor det hele startede. Vi får en unik chance for at skabe en fantastisk stemning i hallen, hvor både publikum og spillere bliver en del af en 'bjørne-grotten'.

Jakobsen er et af de kendte ansigter i en Bears-trup der bliver anderledes end i sidste sæson. Han er den mest rutinerede af de spillere, der indtil videre har valgt at vende tilbage til bjørnenes trup. De øvrige spillere, der går igen er Chris Christoffersen, Nicolai Iversen, Chris Nielsen, Frederik Hougaard Nielsen, Henrik Falsvig og Mike Dejworek.

Den i Holbæk fødte spiller ser frem til den nye sæson: "Der har aldrig været tvivl om, hvor jeg gerne ville spille. Bears er den eneste klub i Danmark, der kan tilbyde et set-up af meget høj standard. Derudover bliver det interessant at støtte op omkring en ny epoke i Bakken Bears' historie".

Andreas Jakobsen har spillet 256 kampe for Bears (9. flest i historien) og scoret 2.846 point (9. flest i historien). Andreas' 379 3-pointscoringer sætter ham på andenpladsen over spillere med flest scoringer fra den distance.

Bakken Bears forventer inden længe at underskrive en aftale med en spiller, der sammen Chad Tomko skal udgøre klubbens ikke-europæiske tandem.

Bjørnenes nye liv i Vejlby-Risskov Hallen starter den 23. september kl. 15:00, når 2012/13-sæsonen tippes i gang. Modstanderen er Hørsholm 79ers.