Nyheder

Adrian Casas tortsætter hos Randers Cimbria

Randers Cimbria har forlænget aftalen med den spanske forward Adrian Casas Filip.

Den spanske spiller, der netop har afsluttet en flot sæson for Cimbria, vender dermed tilbage til Danmark når ferien i hjemlandet er overstået.

Helt ferie bliver det dog ikke for Adrian. Han skal nemlig giftes med sin Ana. Ana som også var med ham i Randers sidste sæson, bliver altså fru Casas Filip når deres bryllup skal stå til august. Bryllupsrejsen bliver så en rejse retur til Danmark, hvor Adrian efterfølgende skal starte træningen op med resten af holdet.

Med i aftalen med Adrian er, at han skal være med til at profilere Randers Cimbrias ungdomsafdeling via skolebesøg, arbejde med ungdomsholdene i Randers Cimbrias ungdomsafdeling m.v.

Sports- og Teamkoordinator Tonny Mattern nævner Adrians personlighed som et kæmpe plus. ”Adrian er bare et godt menneske! Og at han så er en rigtig dygtig og talentfuld basketball spiller, det tæller bare op. At få ham tilbage til holdet giver os mere stabilitet, hvilket har været noget af det vi har søgt efter. Vi kender ham og han kender os. Vi får hver dag mange henvendelser fra spilleragenter der har spillere der måske på papiret minder om Adrian (eller andre af vores spillere), men der er kun en Adrian og ham er vi glade for at få tilbage. Han har et stort talent og vil vokse utroligt meget med Vladimir som træner”.

Vladimir Ruzicic, kommende cheftræner i Randers Cimbria, siger omkring Adrian; ”Med Adrian har vi endnu en spiller der kan dække flere positioner. Sidste sæson blev han spillet ind på holdet. I den ny sæson vil han udvikle sig mere. Han er en god holdspiller og vi er glade for at have ham med”.

Den 24 årige forward siger selv om sin kontraktforlængelse; ”Jeg er meget glad for at skulle tilbage til Randers i endnu en sæson. Jeg kan ikke vente med at få startet sæsonen og slutte mig til mine gamle holdkammerater og møde de nye. Det ser ud til at vi får et meget solidt hold. I sidste sæson gjorde vi et fantastisk arbejde men fik ikke afsluttet som vi fortjente. Næste sæson kan vi nå alt.”

Dermed slutter Randers Cimbria en travlt uge af og ønsker god pinse.