Nyheder

79ers vinder over Team FOG Næstved

Tirsdagens kamp i BL mellem Team FOG Næstved og Hørsholm 79ers var en forsmag på hvad der venter de 2 hold der i fredagens pokallodtrækning havde trukket hinanden i pokalsemifinalen. Pokalkampen skal afvikles i løbet af december måned på Team FOG`s hjemmebane.

Til dagens kamp havde hjemmeholdet desperat brug for 2 point for at komme væk fra bunden mens 79ers med 2 point vil kunne lukke hullet op til top-4 holdene.

De første par minutter af perioden bød på mange scoringsforsøg, men få scoringer. Men fra det 3. minut kom der gang i scoringerne, og midt i perioden trak Team Fog Næstved fra til en føring på 9 point. Føringen skrumpede dog ind til 7 point ved periodens slutning men hjemmholdet var i teten og førte med 19-12.

Det blev en rodet start på perioden fra begge hold ,men mest fra Team Fog Næstved. Der var igen få scoringer i starten af perioden, men så tog Hørsholm fat og bragte sig foran - godt hjulpet af Team Fog Næstved, som ikke scorede de første 4½ minut af perioden.

Hørsholm udbyggede støt og roligt sin føring midtvejs i perioden, men med et par minutter tilbage af perioden var det som om, at Team Fog Næstved vågnede op til dåd. Holdet fik i hvert fald reducert lidt af Hørsholms føring som var på 36-31 ved pausen.

Team Fog Næstved kom bedst ud til 3. periode, og i løbet af et par minutter havde holdet vendt pausestillingen til en føring på 3 point.

Men så gik holdet igen i stå og scorede ikke i de sidste 6 minutter af perioden! Så vinder man ikke basket kampe.

De sidste 10 minutter blev en blev en katastrofe for hjemmeholdet - Hørsholm trak fra og Team Fog Næstved smed bolde væk.

Efter et par minutter så det dog ud til, at Team Fog Næstved kunne indhente Hørsholms føring, idet holdet kun var bagud med 2 point , men Hørsholm trak igen fra til en sikker føring.

Det blev en kamp, som Team Fog Næstved hurtigst muligt skal glemme - eller måske ikke. Det kan jo være, at holdet kan lære af de fejl, der blev begået i denne kamp.

79ers vinder kampen med 71-64.

Topscorer for Team FOG Næstved blev Deon Mitchel og Devin Daly med hver 14 point. For Hørsholm 79'ers blev det Mikael Vincents Nielsen med 20 point.