Nyheder

79ers taber til Sisu

For anden gang på syv dage tørnede Hørsholm 79ers  og Sisu sammen i Fire Arena, og hjemmeholdet kunne ikke gentage sejren fra den forgangne uge, men måtte se sig slået med 68-75 efter en halvlegsføring på 40-33.

Set med Hørsholmbriller var første og anden halvleg som nat og dag. I første halvleg var der tempo og fart i 79ers-spillerne, der scorede på flere fastbreaks. I anden halvleg fik gæsterne lukket ned for det tempofyldte Hørsholmspil, og samtidig brændte de varme fra distancen.

Zarko Jukic fra 79ers lagde ud med at dunke kampens første to point i kurven, og fik fra start publikum op ad stolene. Sisu lod sig dog ikke gå på af den flyvende Hørsholmstart, og de to hold fulgtes ad resten af perioden, der sluttede 15-15.

I anden periode satte hjemmeholdet sig på kampen, og med en treer af Brenton Butler samt endnu et Jukic-dunk kom Hørsholm på 24-19. Herfra løb 79ers videre til en føring på 32-19 inden Sisu´s Joe Benjamin med to straffekast brød gæsternes scoringstørke. Hørsholm kunne dog gå til halvleg med en føring på 40-33.

Efter pausen fik Sisu i løbet af de første fem minutter vendt stillingen til 45-46. Farten var gået lidt af værternes spil og de måtte sande at scoringstavlen viste 58-62 til gæsterne inden de afgørende 10 minutter.

Hørsholm fandt aldrig rigtigt tilbage på sporet fra første halvleg. Sisu holdt føringen perioden ud, selvom om 79ers pressede på og kom på 64-65 med fire minutter igen. Trods det, at Sisu inden for det sidste minut blot scorede på tre ud af otte straffekast kunne de stadig trække sig sejrrigt ud af dette københavneropgør.

For 79ers ændrede nederlaget ikke på noget i den foreløbige stilling, hvor de indtager syvendepladsen. For Sisu betyder sejren, at de stadig er nummer fem to point foran Team Fog Næstved.

For Hørsholm scorede Brenton Butler 15, Zarko Jukic 15, Atila Kovac 9, Anders Skou 9, Daniel Mortensen 8, Demetrius Phillips 5, Sikander Nielsen 4, Frederik Hougaard Nielsen 3.

For Sisu scorede Chris Matagrano 19, Mickey Dennis 15, Joe Benjamin 13, Mikael Vincents 10, David Harder 8, Søren Olsen 6, Mikel Esnaola 2, Asger Hjorth 2.