Nyheder

79ers snuppede 7. pladsen

Værløse tog imod Hørsholm 79’ers i den sidste kamp i grundspillet. Den blev ikke en af de mest spændende. 301 tilskuere kunne se, at Hørsholm med 84 – 63 kunne trække sig sejrrigt ud af Søndersøhallen.

For Værløse var det dagen, da alle mand kom på banen. Med undtagelse af Richard Delk, der med ondt i bentøjet var nødt til at sidde over. Det gav til gengæld masser af plads til altid effektive Justin Baker, der til trods for, at han kun var på banen i godt 20 minutter, nåede at lave 18 point. Det gav mere plads til Værløses bænk, der fik lov til at prøve at overbevise træner Thomas Silfen om, at netop de burde have mere spilletid til daglig.

Efter en hurtig og effektiv Hørsholm-start, lykkedes det sådan set meget godt for Værløse at følge med. Første periode sluttede 22 – 26 i Hørsholm-favør. Helt lykkedes det dog aldrig at fange 79’erne. Ved halvlegs-pausen var forspringet øget til 34 – 43. Det skyldtes ikke mindst Hørsholms lille – 185 cm - amerikaner Robert Fields, der bl.a. diskede op med et dunk efter sit eget steal. Han var her og der og alle vegne og sluttede da også som kampens topscorer med 24 point.

Værløse nød godt af pausen, og kunne med fornyet engagement lukke 3 periode med 16 – 17, til stillingen 50 – 60. Men nærmere kom drengene fra Søndersøhallen heller ikke. Det kan der være mange grunde til, men et kig på statistikkerne giver i hvert fald én. Kun 4 ud af 19 trepoints-forsøg lykkedes. En scoringsprocent på 21… Det er ikke nok, når Hørsholm samtidig præsterer næsten 64 procent, eller 7 ud af 11 forsøg.

I fjerde periode stod det klart, at Hørsholm ikke ville lade sejren glippe, og da Værløse løb ind i en stribe turnovers i starten af perioden - 20 i alt i kampen - var Værløse aldrig tæt på et comeback. Det betød at de sidste minutter blev bænkens periode for begge hold. Kampen sluttede med sejr til Hørsholm 79’ers på 84 – 63.

Topscorere hos Værløse blev Justin Baker med 18 point, 6 rebounds og 2 assists, mens Peter Møller lavede 12 point, 3 rebounds og 2 assists.

Hos Hørsholm sluttede Robert Fields som kampens og sit holds topscorer med 24 point, 2 rebounds og 4 assists, mens Casper Hesseldal blev noteret for 16 point, 5 rebounds og 1 assist.