Nyheder

79ers kom næsten tilbage i fantastisk ramme

Hørsholm Hallen udgjorde en fantastisk ramme for opgøret mellem Hørsholm 79ers og Team FOG Næstved.

Næsten 900 tilskuere havde fundet vej til hallen i Nordsjælland, hvor de så Hørsholm være snublende tæt på at indhente et 18 points Næstvedforspring i kampens sidste fire minutter.

Gennem hele kampen var stemningen intens, men da Hørsholm startede med at indhente Sydsjællændernes forspring sidst i kampen eksploderede hallen. Der stod 62-80 med lige under fire minutter igen, da Hørsholm slog til.

Først ramte Atila Kovac og Alejo Rodriguez layups og så satte Frederik h Nielsen og Derek Semenas tre’ere. Med under et minut igen var Næstveds forspring reduceret til 77-80 og hallen kogte. Nu skulle Hørsholm bruge et forsvarsstop og det var tæt på at lykkes. Alexander Bak missede et layup, men bolden røg gennem flere Hørsholmhænder inden den landede i en Næstvedhånd. Milan Stanojevic fik bolden i kurven og bragte lidt ro på et ellers rystet Næstvedhold.

Derfra fejlede Hørsholm for at stoppe tiden, men da Næstved satte straffekastene kunne de tage en sejr på 79-84 med sydpå.

Efter kampen havde Hørsholmtræner Miguel Hoyo følgende at sige:

Vi spillede en god kamp mod en rigtig god modstander. Vi er nødt til at blive ved med at arbejde mod at spille 40 minutter pr. kamp. Vi skruede ned for niveauet i to minutter og det straffede Næstved.

Hørsholm spiller igen på lørdag kl. 16,, hvor Aalborg Vikings kommer på besøg. Det er en kamp mellem to mandskaber uden sejr - og da en basketballkamp ikke kan ende uafgjort vil et af holdene blive efterladt i bunden af ligeen.