Nyheder

79ers banker Vikings

Med en sejr på 112-73 levede Hørsholm´s herrer i den grad op til favoritværdigheden, da de lørdag den 2. februar tog imod de nordjyske vikinger fra Aalborg.

Det var egentlig gæsterne der kom bedst fra land anført af store og tunge Milan Bjegovic. som gav 79ers lidt problemer under kurven i kampens første fase. Nordjyderne førte 4-7, men Hørsholm kom hurtigt igen og kom foran 9-7. Herfra så 79ers sig aldrig tilbage, og holdet gik til periodepause med en føring på 25-17.

I anden periode øgede hjemmeholdet forspringet støt og roligt. 79ers fik scoret på både fastbreaks, treere og inside-plays samtidig med, at de gjorde det meget svært for Aalborg at komme til scoringer. Især Rob Fields havde en fase i anden periode, hvor han var rygende varm og scorede efter behag.

Ved halvlegsstillingen 60-32 var kampen mere eller mindre afgjort, da de to hold gik til pause.

Anden halvleg blev pointmæssigt en mere lige affære. 79ers satte den på cruise control, mens vikingerne kæmpede for at bevare æren og begrænse nederlaget. Tredje periode endte 24-21 til 79ers.

I kampens sidste 10 minutter så publikum et Hørsholm-hold, der endnu ikke var færdige med at uddele øretæver. I denne fase var det blandt andet de unge Hørsholmspillere, der fik mulighed for at vise deres evner. Det gjorde de forrygende, og Hørsholm endte med at vinder perioden med 28-20 og dermed kampen med 112-73.

For Hørsholm betyder sejren, at de nu har 18 point og kun er to point efter Randers Cimbria på sjettepladsen. Netop de to mandskaber krydser klinger den 13. februar i Randers.

For Hørsholm 79ers scorede Atila Kovac 20, Brenton Butler 16, Alexander Bak 15, Bojan Marinkovic 14, Rob Fields 10, Zarko Jukic 8, Anders Skou 8, Rasmus Stolbjerg 8, Casper Hesseldal 6, Kristoffer Arvedsen 5 og Kristoffer vange 2 point.

For Aalborg Vikings scorede Anthony Jones 18, Mads Koefoed 15, Søren Sørensen 15, Milan Bjegovic 11, Rune Lauridsen, Benjamin Sørensen 4 og Niels Andreasen 4 point.

Firestarter for 79ers blev Kristoffer Arvedsen, mens Søren Sørensen blev Firestarter for Aalborg.