Nyheder

4. hjemmebane nederlag i træk til Team FOG Næstved

Skulle Team FOG Næstved være ned i toppen af BL og indfri de store forventninger der er til holdet, så krævede det en sejr i torsdagens dk4 mod Randers Cimbria.

Team FOG Næstved havde inden aftens kamp ikke vundet i Næstvedhallen i 3 kampe og kunne med en sejr få lidt ro på i kulissen igen.

Men Randers Cimbria var ikke komme til Sydsjælland for at slappe af og specielt Charlie Burgees var kampens helt store oplevelse.

1. periode 25 - 32: Puha for en periode i et hæsblæsende tempo. Efter en 2-0 føring til Team Fog Næstved trak Randers fra til en 8-2 føring. Team Fog Næstved kæmpede sig dog flot tilbage midt i perioden, hvor holdet  kom i spidsen med et enkelt point.

Det varede dog kort, så trak Randers fra igen. Og denne gang lykkedes det ikke for Team Fog Næstved at komme tilbage. Randers vandt perioden med 7 point.

2. periode 17 - 17: Team Fog Næstved fik en nogenlunde start på perioden, hvor holdet efter 2½ minut havde reduceret Randers' føring til 1 point. Men igen fik Randers samlet sig og trak fra - også fordi Team Fog Næstved igen begyndte at smide bolde væk, som det også er sket i tidligere kampe.

Randers førte med 7 point, da holdene gik til pause.

3. periode 29 - 26: Team Fog Næstved fik igen en nogenlunde start på perioden, men lige så snart holdet var ved at nå op, trak Randers fra. Ikke mindst fordi Randers spadserede sig igennem Team Fog Næstveds forsvar.

Mod slutningen af perioden kom der lidt spænding tilbage i kampen, da Team Fog Næstved reducerede Randers' føring til 4 point ved periodens slutning.

En spændende 4. periode var i vente og en sejr til Team FOG Næstved var stadigvæk indenfor rækkevide.

4. periode 15 - 28: Perioden blev imødeset med spænding, men det varede kort. Team Fog Næstved smed igen bolde væk, og Randers  trak igen fra til en sikker føring på 14 point.

Stærkt medvirkdende til det var en helt korrekt dømt usportslige fejl mod Team FOG og en teknisk fejl til bænken.

Nu så det for alvor sort ud for de lokale helte. Og det blev det ved med. Randers fastholdt føringen efter en pinlig indsats hvor Team FOG Næstved helt falder fra hinanden i slutningen af perioden

Randers Cimbria vinder kampen med 84-99.

Team FOG Næstved må indse, at der skal andre boller på suppen, hvis man vil være med i toppen af dansk basket. Bedømt ud fra aftenens kamp er der lang vej.

Topscorer for Team Fog Næstved blev Milan Stanojevic med 22 point. For Randers Cimbria og kampens helt store spiller blev det Charlie Burgess der satte 32 point på tavlen.