Nyheder

3. nederlag i træk til TFN

Efter lørdagens pokalsejr i Svendborg lignede Team FOG Næstved et hold der var tilbage på sporet igen og en sejr i dagens kamp mod Randers Cimbria ville bringe holdet for netop Svendborg igen i tabellen.

Sikken en start på kampen for begge hold, som var meget træfsikre. Stort set ikke et forsøg blev brændt. Samtidig hermed blev kampen afviklet i et forrygende tempo.

Randers var i teten det meste af tiden, men Team Fog Næstved hang dog godt på. Mod slutningen af perioden trak Randers dog en smule fra, så stillingen efter første periode var en 6-pointføring til Randers på 23-29.

Det hæsblæsende tempo fortsatte i 2. periode, det gik utrolig stærkt. Begge hold spillede i et højt tempo, og holdene fulgtes ad scoringsmæssigt, selvom der var ikke mange scoringer i den første halvdel af perioden.

Det lykkedes dog for Randers at udbygge sin føring til 12 point, da halvdelen af perioden var spillet. Det så ikke godt ud for Team Fog Næstved, holdet fik dog reduceret føringen til 8 point ved pausen som lød på 43-51 efter de 2 første perioder.

Det hæsblæsende tempo fortsatte, og begge hold skiftedes til at score i 3. periode. Det lykkedes derfor ikke for Team Fog Næstved at reducere Randers’ føring.

Derimod trak Randers yderligere fra, og da halvdelen af perioden var spillet, førte Randers med 15 point. Nu så det for alvor sort ud for Team Fog Næstved, som slet ikke kunne få spillet til at fungere. Det nærmede sig det pinlige for Team Fog Næstved, som var bagud med 21 point, da der manglede 1 minut af perioden. Det så ud til, at kampen var afgjort.

Randers kom også bedst ud til 4. perkiode og scorede de første 7 point, hvorimod det ikke lykkedes for Team Fog Næstved at få bolden i kurven de første 3 minutter. Så er det svært at vinde.

Randers udbyggede sin føring til 26 point, og intet ville lykkes for Team Fog Næstved. Det kan godt være, at Team Fog Næstved havde sat næsen op efter en sejr efter den flotte sejr i Svendborg, men det blev en enlig svale i Svendborg.

Randers Cimbria vinder helt fortjent med 79-98 (23-29, 20-22, 17-26, 19-21).

Topscorer for Team FOG Næstved blev Christian Terrel med 24 point. For Randers Cimbria var det kampens helt store spiller Jonathan Jeanne med 38 point.