Nyheder

28-0 run til TFN vendte kampen mod Wolfpack

Team FOG Næstved fulgte op på sejren over Randers Cimbria ved at vinde klart over BMS Herlev Wolfpack på en fremragende 2. periode.

Der skete ikke meget i de første minutter af kampen. Spillet var uden intensitet, og holdene fulgtes ad scoringsmæssigt gennem første halvdel af perioden.

Da godt halvdelen af perioden var spillet, trak Wolfpack fra til en 6 pointføring. Om det vækkede Team Fog Næstved vides ikke, men det lykkedes da for Team Fog Næstved at reducere Wolfpacks føring, så holdet kun var bagud med 3 ved periodens slutning med 18-21.

Uuha for en start på 2. periode for Team Fog Næstved. Holdet brændte straffekast og oplagte scoringschancer. Det betød, at Wolfpack udbyggede sin føring til 7 point. Wolfpack havde fået fat og holdt fast.

Men i løbet af ingen tid – som i ingen tid – fik Team Fog Næstved vendt skuden på 4 steals efter 2 straffekast ved stillingen 26-27. Det var helt vildt. Og Team Fog Næstved blev ved og ved, så med et run på 28 point i tærk udbyggede Team Fog Næstved føringen til 24 point. På det tidspunkt så det ud til, at kampen var afgjort. Hjemmeholdet gik til pausen med en føring på 57-35.

I starten af 3. periode fik Wolfpack lov til at være med i kampen, og det gik stærkt med scoringerne i begge ender. Intensiteten i kampen var dog dalende – kampen syntes afgjort selvom perioden sluttede 30-19 til hjemmeholdet og derved en føring på 33 point inden de sidste 10 minutter.

Wolfpack kom først på tavlen i 4. periode, men så gik der også et par minutter, inden holdet igen scorede. Det gjorde Team Fog Næstved derimod.Da halvdelen af perioden var spillet, rundede Team Fog Næstved de 100 point, og føringen var på 40 point.

Begge hold spillede bredet mod slutningen og det hele endte med en storsejr til Team FOG Næstved på 108-70.

Topscorer for Team Fog Næstved PJ Thomson med 23 og Jordan Mathews med 22 point. For BMS Herlev Wolfpack scorede Deoionte Simmons 16 point